Vuokraustoiminta

Historia

Seurantalo on heti sotien jälkeen rakennettu oikea vanhan ajan hirsirakennus. Taloa on vuosikymmenten varrella korjattu useampaan otteeseen.Viimeisin iso remontti ja laajennus tehtiin vuosina 2000­- 2002. Taloa vuokrataan erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Seurantalolla onkin vuosien varrella vietetty useat häät ja merkkipäiväjuhlat.


Tilat ja sijainti

Sali on pinta­alaltaan 100 m2 ja saman verran tilaa löytyy kahviosta (keittiö) ja vintiltä. Tilaan mahtuu noin 100 henkilöä. Keittiössä pieni laitostiskikone.  Salissa on iso esiintymislava bändeille tai muulle toiminnalle. Yläkerrassa on kolme pientä huonetta. Pihalla on tilava grillikota. Seurantalon vieressä on iso urheilukenttä, johon mahtuu telttoja, asuntoautoja tai ­vaunuja (sähköä ei saatavilla).

Seurantalo sijaitsee noin 35km Rovaniemeltä Ranualle päin, eli puolen tunnin ajomatkan päässä.


Vuokraus

Tilasta peritään vuokraa kesä­-syyskuussa 350€  Loka- marraskuussa 450€  Joulukuusta toukokuulle talo ei ole vuokrattavana. Varausmaksu on 100€. Maksu palautetaan mikäli varaus peruutetaan vähintään 5kk ennen vuokra-aikaa, muuten maksua ei palauteta. Tilassa on B­-oikeudet, joten voimme erikseen sovittaessa järjestää juomien myynnin baarissa ja lain vaatimat toimihenkilöt.
Huom! Loppusiivous ei kuulu hintaan.


Tilavuokraan kuuluu
*3 päivän vuokra-aika
*astiat 100 henkilölle ja perus keittiötarvikkeet
*sähköt ja vedet

Erikseen ostettavissa/vuokrattavissa
* loppusiivous 250€
* valkoiset pöytäliinat 12kpl 120€ (pesulan maksu)

Huom! Päivätapahtuma vuokra 150€


Vuokrauksesta lisätietoa antaa:Tiina Peltola 
p. 041-5055426

tai

Katja Misikangas
p. 040-0391656

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti